Ex Libris Henryka Janochy - Pantelûk, Ìvan Grigorovič (1913-1992).; Janocha, Henryk (1961)
W okręgu popielnica kultury pomorskiej, napis wokoło: Ex Libris Henryka Janochy.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artysty i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Ukraina -- 1945-1970.