Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej przy Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Elblągu urządza dnia 6 sierpnia 1950 r. Zabawę Taneczną / Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej przy Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Elblągu. ([s.n.], 1950)
Afisz inf. o zabawie, która miała miejsce 6.08.1950 r.