Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej przy Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Elblągu urządza dnia 6 sierpnia 1950 r. Zabawę Taneczną - Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej. Towarzystwo Przyjaźni Polsko-Radzieckiej przy Prezydium Powiatowej Rady Narodowej (Elbląg). (Elbląg : [s.n.], 1950)
Afisz inf. o zabawie, która miała miejsce 6.08.1950 r.
Keywords: Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła