[Afisz. Incipit:] Sensacja! Dziś na kortach w Wejherowie mistzr Polski Józef Hebda. (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o meczu tenisowym w Wejherowie.
Keywords: Tenis -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wejherowo (Polska) -- 1945-1970 -- źródła