Kommissya Rządząca [Inc.:] W szem w obec i każdemu z osobna komu o tém wiedzieć należy, wiadomo czyni, Oswobodzona Część znaczna Polski przez Niezwyciężonego Napoleona [...] : [Dan w Warszawie na Sessyi Kommissyi Rządzącej dnia 18. Stycznia 1807 / Stanisław Małachowski, Jan Łuszczewski]. - Małachowski, Stanisław (1736-1809); Łuszczewski, Jan Paweł (1764-1812) (s.n., 1807)
Druk ulotny zaw.: Uniwersał o ustanowieniu Komisji Rządzącej i o rozpoczęciu jej urzędowania, z dnia 18 stycznia 1807.