[Afisz. Incipit] Pod protektoratem Ministra Oświaty .. odbędzie się ... "Tydzień szkoły zawodowej na Wybrzeżu". (Sopot : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz informujący o imprezach w dniach 15-22 czerwca 1947 r.
Keywords: Opera Leśna (Sopot) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Szkoły zawodowe -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1945-1970.