[Afisz. Incipit] Komitet Wykonawczy Okręgowych Mistrzostw Szkolnych w Grach Sportowych ... odbędzie się ... wielka zabawa sportowa. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zabawie w lęborskim Liceum Pedagogicznym 15.05.1948 roku.