[Akt męski] - Kaliszczak, Zbigniew (1903-1985). (Lipsk, 1932)
Przedstawia stojący akt męski młodego człowieka o rudych włosach.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora, miejsce powstania i data.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.