Studencki Teatrzyk "CoTo" = Le Théâtre des Etudiants "CoTo" / W. Łajming. - Łajming, Włodzimierz (1933-2022) ([wydawca nieznany], 1958)
Na plakacie serce otoczone koronką, na które wskazują trzy ręce w mankietach.