[Ulotka. Incipit] Einladung für Donnerstag, 12. Januar 1928 Fried. Wilh. Schützenhaus. ([wydawca nieznany], 1928)
Zaproszenie na spotkanie-pokaz z Joachim Bellachini w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).