[Ulotka. Incipit] Einladung für Donnerstag, 12. Januar 1928 Fried. Wilh. Schützenhaus. (Danzig : [wydawca nieznany], 1928)
Zaproszenie na spotkanie-pokaz z Joachim Bellachini w Friedrich-Wilhelm-Schützenhaus (Dom strzelecki Fryderyka Wilhelma).
Keywords: Gdańsk (Polska) -- 1920-1939 (Wolne Miasto) -- druki ulotne; Zaproszenia -- 1900-1945.; Zaproszenie