Międzynarodowe pakty praw człowieka. ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1980)
Afisz z artykułem 19.
Keywords: Prawa człowieka (prawo międzynarodowe) -- 1970-2000 -- druki ulotne; Druki ulotne -- 1970-2000.