Zaśnieżony świat. Pejzaż w okolicy Różyn / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia pole w okolicy Różyn koło Pruszcza Gdańskiego w śniegu, 20 luty1979 rok.