Zaśnieżony świat. Pejzaż w okolicy Różyn - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1979)
Przedstawia pole w okolicy Różyn koło Pruszcza Gdańskiego w śniegu, 20 luty1979 rok.
Tytuł ręką autora na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: 1945-1989; 1901-2000; Fotografie; Pejzaż zimowy; Różyny (woj. pomorskie, pow. gdański, gm. Pszczółki)