[Afisz. Incipit] Obwieszczenie o przeprowadzeniu przeglądu technicznego pojazdów mechanicznych na terenie powiatu Malbork. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o obwiązku przeprowadzenia przeglądu w okresie styczeń-luty 1954 r.