Nie zabijaj - Wydawnictwo im. Konstytucji 3 Maja. ([S.l.] : Wydawnictwo im. Konstytucji 3 maja, 1992)
Plakat antyaborcyjny.
Keywords: Aborcja -- aspekt religijny -- Kościół katolicki -- plakaty; Aborcja -- Polska -- 1990-.