Ex Libris Désiré Acket / A. - Acket, Désiré (1905-1987) ([wydawca nieznany], 1950)
Ozdobny portal, we wnęce drzwiowej napis: Ex Libris Désiré Acket. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora.