[Afisz. Incipit] Obwieszczenie Prezydium Powiatowej Rady Narodowej w Malborku z dnia 2 maja 1957 roku w sprawie ... szczepień ochronnych przeciw błonicy ... ([wydawca nieznany], 1957)
Afisz informujący o obowiązkowych szczepieniach na terenie powiatu malborskiego.