P. F. 1940 Ct. Šťastný Ctibor Šťastný. - Šťastný, Ctibor (1884-1962) (1940)
Przedstawia plac i dolny fragment stojącego na nim pomnika. U dołu napis: P. F. 1940 Ct. Šťastný. Pod wyciskiem płyty ołówkiem autograf aut.