Minden. - Eduard Pietzsch & Comp. ([Drezno] : [Eduard Pietzsch und Comp], 1842)
Przedstawia widok na miasto Mindeu.
Pod polem kompozycji pośrodku tytuł, po prawej: B.I., a po lewej: III.18. Ilustracja drukowana w Borussia. Museum für Preußische Vaterlandskunde Bd. 3 (1842), Lief 18.
Data, wydawca i miejsce wydania na podstawie odnośnika bibliograficznego.
https://polona.pl dostęp 21.04.2026.
Keywords: Minden (Niemcy, kraj związkowy Nadrenia Północna-Westfalia); Grafika niemiecka; Litografia