Do mieszkańców Lwowa! ([S.l. : s.n., 1939)
Druk z tekstem odezwy niemieckiej komendy z warunkami poddania Lwowa.
Data wyd. na podst. treści.
Keywords: Wojna światowa (1939-1945) -- Ukraina -- Lwów (region) -- druki ulotne; Lwów (Ukraina) -- 1939-1945 (Wojna i okupacja) -- druki ulotne