Dieses Buch Gehört Dr. Alfred Mikocki / Rose Reinhold. - Reinhold, Rose (1894-1959) ([wydawca nieznany], 1959)
W kole gałązka winorośli i różne kwiaty przewiązane wstęgą z inicjałami: M. J. J. Ae. H. G. M., napis w otoku: Dieses Buch Gehört Dr. Alfred Mikocki. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki.