Dieses Buch Gehört Dr. Alfred Mikocki - Reinhold, Rose (1894-1959).; Mikocki, Alfred ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1959)
W kole gałązka winorośli i różne kwiaty przewiązane wstęgą z inicjałami: M. J. J. Ae. H. G. M., napis w otoku: Dieses Buch Gehört Dr. Alfred Mikocki. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artystki.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko artystki, data według działalności artystki.
Keywords: Ekslibrisy lekarzy; Ekslibrisy -- Austria -- 20 w