Ex Libris Klaus Rödel [Zbigniew Dolatowski]. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) (1970)
Na różnej wielkości prostokątach ułożonych w kilku rzędach litery tworzące napis: Ex Libris Klaus Rödel. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut. i data.