Ex Libris Klaus Rödel - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001).; Rödel, Klaus (1940- ). ([S.l.], 1970)
Na różnej wielkości prostokątach ułożonych w kilku rzędach litery tworzące napis: Ex Libris Klaus Rödel. Sygn. aut. w obrębie kompoz. Pod przedstawieniem ołówkiem autograf aut. i data.
Nazwisko aut. na podstawie sygn. aut. i autografu.