Moneta kolekcjonerska 20 złotych 1996 Zamek w Lidzbarku Warmińskim. (Mennica Państwowa, 1996)
Na awersie korona królewska, w środku Orzeł w koronie i rok emisji: 19-96, wokoło napis: Rzeczpospolita Polska Zł 20 Zł. Na rewersie widok zamku w Lidzbarku Warmińskim od południowego wschodu, poniżej herb biskupstwa warmińskiego.