Ex Libris Exlibrisologicis Zygmunta Klemensiewicza [Tadeusz Przypkowski]. - Przypkowski, Tadeusz (1905-1977) (1940)
W okręgu, z wpisanymi różnymi symbolami, ptak ibis. Wokoło napis: Ex Libris Exlibrisologicis Zygmunta Klemensiewicza.