Ex libris Dr. Anna Lerperger / C. - Cinybulk, Vojtech (1915-1994) ([wydawca nieznany], 1965)
Kwiaty anemonu, po bokach napis: Ex libris Dr. Anna Lerperger. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.