[Afisz teatralny] Fircyk w zalotach : Komedia w 3 aktach Franciszka Zabłockiego / Państwowy Teatr "Wybrzeże". (Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1951)
Afisz teatralny informujący o premierze 4.05.1951 r. Teatr Kameralny w Sopocie, ul. Rokossowskiego 39/41. Reżyseria i inscenizacja: Malwina Szczepkowska, dekoracje i kostiumy: Roman Bubiec.