[Afisz teatralny] Fircyk w zalotach : Komedia w 3 aktach Franciszka Zabłockiego - Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Państwowy Teatr "Wybrzeże", 1951)
Afisz teatralny informujący o premierze 4.05.1951 r. Teatr Kameralny w Sopocie, ul. Rokossowskiego 39/41. Reżyseria i inscenizacja: Malwina Szczepkowska, dekoracje i kostiumy: Roman Bubiec.
Keywords: Teatr "Wybrzeże" (Gdańsk); Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisz teatralny; Afisze -- 1945-1990.