Ex Bibliotheca Franz Beck / O. Feil. - Feil, Otto (1894-1985) (1960)
Przedstawia uliczkę z domkami, w głębi wieża kościoła, u dołu tarcza z krzyżem opleciona winoroślą. Napis u góry: Ex Bibliotheca, u dołu: Franz Beck. Sygn. aut. w obrębie kompoz., pod wyobrażeniem autograf aut.