Ex - Libris Ignacego Hennera - Tom, Józef (1883-1962).; Henner, Ignacy ( -1997). ([S. l.], 1950)
W ozdobnej ramie panorama miasta, niżej książki. U dołu napis: Ex - Libris Ignacego Hennera. Sygn. aut. i data w obrębie kompoz.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.