Zbiory Graficzne Biblioteki Głównej Wyższej Szkoły Pedagogicznej w Częstochowie W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1998)
Przedstawia narzędzia graficzne - chwiejaki. U dołu, po prawej stronie napis: Zbiory Graficzne Biblioteki Głównej Wyższej Szkoły Pedagogicznej w Częstochowie. Sygn. aut. w obrębie kompoz.