Zbiory Graficzne Biblioteki Głównej Wyższej Szkoły Pedagogicznej w Częstochowie - Jakubowski, Wojciech (1929-2024).; Wyższa Szkoła Pedagogiczna (Częstochowa). Biblioteka Główna ([Gdynia, 1998)
Przedstawia narzędzia graficzne - chwiejaki. U dołu, po prawej stronie napis: Zbiory Graficzne Biblioteki Głównej Wyższej Szkoły Pedagogicznej w Częstochowie. Sygn. aut. w obrębie kompoz.
Miejsce wyd. i data wg bibliogr.
50 ekslibrisów rytował w miedzi Wojciech Jakubowski, Gdynia 2001