[Afisz. Incipit] Powiat. Komenda M.O. Lębork w trzecia rocznicę uprawomocnienia Milicji Obywatelskiej. (Lębork : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz z programem obchodów 5.10.1947 r.
Keywords: Polska. -- Milicja Obywatelska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Lębork (Polska) -- 1945-1970 -- źródła