Opracowanie czasopism w Bibliotece Uniwersyteckiej w Poznaniu a współpraca z NUKAT / Aleksandra Mikołajska. - Mikołajska, Aleksandra
Słowa kluczowe: NUKAT, retrokonwersja czasopism, DUN, Kolekcja KWB.