Port - Gdynia - Szpingier, Zygmunt (1901-1960). ([Gdynia], 1930)
Przedstawia fragment portu w Gdyni.
Miejsce powstania według działalności autora.
Daty powstania według działalności autora.
W polu kompozycji po lewej podpis autora.
Tytuł drukowany na karcie do której przyczepiona jest grafika.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.; Gdynia (Polska) -- w sztuce