[Afisz teatralny. Incipit] Uwaga! Uwaga! Gwiazdy sceny Warszawskiej już wkrótce w Teatrze Miejskim w Elblągu. ([wydawca nieznany], 1947)
Sztrajfa informująca o przedstawieniu w 1947 r. Teatr Miejski w Elblągu.