Ex Libris Ursula + Pedro Warnke / Zb. Janeczek. - Janeczek, Zbigniew (1946- ). (1982)
Kwiaty na tle ceglanego muru, u dołu napis: Ex Libris Ursula + Pedro Warnke, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.