Ex Libris Ursula + Pedro Warnke - Janeczek, Zbigniew (1946- ).; Warnke, Pedro (1945- ).; Warnke, Ursula (1982)
Kwiaty na tle ceglanego muru, u dołu napis: Ex Libris Ursula + Pedro Warnke, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.
Data na podstawie katalogu Biblioteki Narodowej.
Strona BNPol online, 16.08.2021.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1970-2000.