Ex Libris Emilii Lesiewicz - Krzywka, Ryszard (1925-2009).; Lesiewicz, Emilia ([S.l.], 1959)
Przedstawia kwiat róży na tle czerwonego kwadratu, napis z lewej strony po skosie: Ex Libris, u dołu: Emilii Lesiewicz. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut. i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1970.