4 asy. (Gdynia : [wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujacy o koncercie w sali teatru w Sopocie 25.06.1946 r. Wśród występujących Danuta Kwapiszewska.
Keywords: Kwapiszewska, Danuta -- (1922-1999) -- druki ulotne; Życie muzyczne -- Polska -- Sopot -- 1945-1970.; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- źródła