Kośc[iół] Św. Mikołaja Jan Bułhak i syn. - Bułhak, Jan (1876-1950) (1946)
Przedstawia portal kościoła św. Mikołaja w Gdańsku, przed drzwiami stoi dominikanin w towarzystwie nieznanego mężczyzny, ok. 1946 r.