Ekslibris jurka medyńskiego [!] [Tomasz Bogusławski]. - Bogusławski, Tomasz (1958- ). (1982)
W ramce, w pięciu rzędach po trzy trójkąty różnie zakończone. U góry, nad ramką napis: ekslibris jurka medyńskiego.