Malbork. Porządkowanie bulwaru nad Nogatem / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia porządkowanie terenów zielonych w czynie społecznym przy bulwarze nad Nogatem w Malborku, 15 maja 1977 r.