Jan Heweliusz 1611-1687 : wystawa w Bibliotece Jagiellońskiej w 300-lecie śmierci astronoma Kraków, styczeń-marzec 1987 / Lesław Peters. - Peters, Lesław (1953- ). ([wydawca nieznany], 1987)
Druk towarzyszący wystawie.