Malbork '92 Ex Libris E. & A. Selle W. J. - Jakubowski, Wojciech (1929-2024) (1992)
Przedstawia sklepenie gotyckie, na tle filaru pelikan z rozpostartymi skrzydłmi. U dołu napis: Malbork '92 Ex Libris E. & A. Selle. Sygn. aut. w obrębie kompoz.