Wrzeszcz : ulica Wajdeloty, dom numer 6 / fotografia Karol Nowaliński. - Nowaliński, Karol (1935- ). (1980)
Przedstawia fronton kamienicy numer 6 przy ulicy Wajdeloty w Gdańsku Wrzeszczu, około 1985 r.