Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, konserwacja wieżyczek i attyki renesansowej [fot.] Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1952)
Przedstawia konserwację wieżyczek i attyki Ratusza Głównego Miasta podczas odbudowy, 1952 r.