Ratusz Gł[ówny] w odbudowie, konserwacja wieżyczek i attyki renesansowej - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986). ([Gdańsk], 1952)
Przedstawia konserwację wieżyczek i attyki Ratusza Głównego Miasta podczas odbudowy, 1952 r.
Tyt. główny i data na pierwszej karcie teki, tyt. zdjęcia nadany przez fotografa na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- Gdańsk; Ratusz Głównego Miasta (Gdańsk, Polska) -- fotografie; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- fotografie